Moottorikelkkojen huolto ja korjaukset Kittilän Sirkassa

LeviMotor Oy Sirkasta tekee moottorikelkkojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla Kittilän alueella. Tarjoamme myös pienkoneiden huoltoja ja korjauksia.

Palveluihimme kuuluvat niin moottorikelkkojen kausihuollot kuin rikkoutuneiden moottorikelkkojen korjaukset. Noudamme rikkoutuneen kelkan tarvittaessa vaikka metsästä. 


Myymme myös useiden eri moottorikelkkamerkkien varaosat. 

Ota yhteyttä

Meillä on myynnissä myös Jerisjärven siikaa fileinä ja irtokaloina.

Soita ja kysy lisää!

Soita nyt!
  • BRP-logo
  • Duell-logo
  • Storm-logo
  • Kendall-logo
  • Teo Lehtimäki Oy -logo

Monta syytä valita LeviMotor

Sinulla on useita eri syitä valita LeviMotor:

1. Ammattitaito ja kilpailutausta

Moottorikelkkakuvake.

Yrityksemme omistajat ovat moottorikelkkailuun vihkiytyneitä alan ammattilaisia, joilla on pitkä harrastustausta ja seitsemän vuoden kilpailutausta. Teemme moottorikelkkojen huollot ja korjaukset omakohtaisella kokemuksella ja vuosien ammattitaidolla – ja tietenkin rakkaudesta lajiin ja kelkkoihin.

2. Nopea reagointi


Korjauskuvake.

Me tiedämme, miltä tuntuu, kun kelkka seisoo rikkonaisena eikä sitä pääse käyttämään. Palvelemmekin asiakkaitamme aina mahdollisimman nopeasti. Vastaamme asiakkaiden viesteihin viipymättä. Meiltä saat erikoisvaraosat nopeasti, ja aika korjaukseen tai huoltoon järjestyy pikaisesti.

3. Asiakaslähtöinen palvelu


Asiakaspalvelukuvake.

Palvelemme asiakkaitamme aina asiakaslähtöisesti. Meille se tarkoittaa palveluiden tuomista asiakkaan luokse. Tarvittaessa noudamme rikkoutuneen moottorikelkan metsästä ja kuljetamme sen korjaukseen. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti paikkaan ja kellonaikaan katsomatta.

Monipuoliset palvelut Kittilän alueella

LeviMotor Oy on moottorikelkkojen huolto- ja korjauspalveluita Sirkassa ja Kittilän alueella tarjoava yritys. Yrityksen omistajilla on pitkä harrastus- ja kilpailutausta moottorikelkkailussa. Hoidamme kaikki moottorikelkkojen huollot ja korjaukset vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla ja omakohtaisella kokemuksella. Hoidamme lisäksi pienkoneiden huoltoja ja korjauksia.

Moottorikelkkojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja nopeasti

Tarjoamme moottorikelkkojen kausihuoltoa ja rikkoutuneiden kelkkojen korjausta. Teemme laskutuksella safariyrityksille moottorikelkkojen huoltoja ja korjauksia sopimushinnoin. Tilaamme ja toimitamme erikoisvaraosia nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Myymme useiden merkkien varaosia. Valikoimiimme kuuluvat DUELL, Teo Lehtimäen tuotteet, BRB, Storm ja Kendall. 


Saat meiltä ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua. Pitkän ja omakohtaisen kokemuksemme avulla osaamme korjata kaikki moottorikelkkojen viat. Reagoimme ja palvelemme nopeasti eteen tulevissa pulmatilanteissa. Tarvittaessa tuomme palvelumme tuota pikaa luoksesi ja noudamme rikkoutuneen kelkan metsästä tai pihalta korjaukseen.

Moottorikelkkojen huolto ja korjaus

Saat meiltä laadukkaat moottorikelkkojen korjaukset ja niiden huollot. Tarjoamme rikkoutuneiden kelkkojen hakupalvelua metsästä. Meiltä saat useiden eri merkkien varaosat nopeasti. Teemme myös pienkoneiden huollot ja korjaukset.

Lue lisää

Kiinnostaako kalastusretki?

Lähde mukaamme Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon upealle Jerisjärvelle. Vietetään upea päivä kelkoilla ja reellä matkaten! Koetaan verkot ja pilkitään. Kenties piipahdamme myös saamelaisten vanhalla uhri- ja hautasaarella Haltianletossa? Tai Keimiönniemen kalapirteillä?

Lue lisää

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo

Sattuiko sinulle haaveri moottorikelkalla? Meiltä löytyy asiantunteva apu moottorikelkkasi korjaamiseen. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo ja teemme vakuutuskorjaukset yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. 


Tuo moottorikelkkasi korjaamollemme tai pyydä meitä noutamaan se. Teemme vauriotarkastuksen vakuutusyhtiötäsi varten. Lähetämme vakuutusyhtiölle korjausarvion. Kun olemme saaneet vakuutusyhtiöltäsi hyväksynnän korjaukselle, tilaamme tarvittavat varaosat ja hoidamme korjauksen mahdollisimman pian. Käytämme korjauksissa vain alkuperäisosia. Korjauksesta veloitamme vain vakuutusehtojenne mukaisen omavastuuosuuden. Muut korjauksesta aiheutuneet kulut laskutamme suoraan vakuutusyhtiöltä.

Kysy lisää vakuutuskorjauksista

Löydät meidät myös Facebookista!

Löydät LeviMotor Oy:n myös Facebookista. Kerromme Facebook-sivullamme ajankohtaista tietoa palveluistamme moottorikelkkojen korjausten parissa Sirkassa ja koko Kittilän alueella.

Käy Facebook-sivullamme

Yhteystiedot

 LeviMotor Oy

    Varastotie 6
    99130 Sirkka


 044 982 7206

 levimotor@levimotor.fi